ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΙΡΑ … ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Το 2016 και το 2017, η Νορβηγία ήταν ένας από τους τόπους όπου ως νομάδες μικροζυθοποιοί μαγειρεύαμε κάποιες από τις μπίρες μας. Έχοντας πλέον το δικό μας ζυθοποιείο στην Κρήτη από το 2018, οι όροι αντιστρέφονται, και νομάδες ζυθοποιοί από το εξωτερικό έρχονται στο ζυθοποιείο μας για να μαγειρέψουν τη μπίρα τους στην Κρήτη με ότι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική οικονομία και την αναγνωρισημότητα της ελληνικής craft σκηνής. Με την ευχή να ακολουθήσουν πολλές ανάλογες διεθνείς συνεργασίες με ελληνικά μικροζυθοποιία, σας παρουσιάζουμε δυό ολόφρεσκες ελληνικές μπίρες πρωτού αναχωρήσουν για τη Νορβηγική αγορα ! Για την ακρίβεια μιλάμε για μερικές εκατοντάδες λίτρα » Chill Bill Triple C IPA » and » Chill Bill Siesta Saison » που ζυθοποιήσαμε παρέα με την ChillBill το Φεβρουάριο … στο πλαίσιο ενός επιχειρηματικού concept που εμπνέεται από την ιδέα της χαλάρωσης και του αράγματος δημιουργώντας από αιώρες και υπεραναπαυτικά πουφ μέχρι στρώματα νερού και conceptual μπίρες μέσω συμβολαιακής ζυθοποίησης. Toυς ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και αναμένουμε εντυπώσεις από τη μακρινή Σκανδιναβία !