Η 1η παγκοσμίως μπίρα με χυμό άγουρων σταφυλιών, ζυθοποιημένη όπως ποιούσαν τη μπίρα πριν από 3000 χρόνια, έρχεται να εμπλουτίσει την πολυσυλλεκτική γκάμα της Σόλο και την παλέτα του ζυθόφιλου κοινό.
Η αίσθηση μούστου χρωματικά και η παχύρευστη, λασπώδης θωριά της δεν σου ξυπνούν αυτό που λέμε " έρωτας με την πρώτη ματιά " ... άσε που η θολούρα της παραμένει ο λόγος που η Νew England IPA [...]
Έχουμε καλούς φίλους σε όλο τον κόσμο, πόσο μάλλον στον τόπο μας. Όταν λοιπόν προτείναμε στον συντοπίτη Γιάννη Λιονάκη από την Κρητική Ζυθοποιία Χάρμα να "μαγειρέψουμε" μια μπίρα παρέα ...
Ποδαρικό στις αγορές του εξωτερικού με μια νέα συνεργασία που έρχεται από το Λουξεμβούργο. Η εταιρεία Humulus Et Fermentum – του πιστοποιημένου από την Ακαδημία Doemens, Βeer sommelier, [...]
Εκ φύσεως δημιουργική, ανήσυχη και ασυμβίβαστη , η Κρητική ζυθοποία Σόλο ταράζει τα νερά της εγχώριας ζυθοποιίας παρουσιάζοντας την πρώτη ελληνική μπίρα τύπου Gose ...
Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του μια ακόμη εποχιακή μπύρα της Κρητικής Σόλο που έρχεται, με τη γεμάτη γεύση της και τον αρωματικό, ανάλαφρο και ξεδιψαστικό της χαρακτήρα, να αναδείξει όλη [...]
Η πρώτη craft μπύρα από το Ηράκλειο της Κρήτης είναι γεγονός. Έρχεται στα ποτήρια μας από την εταιρεία » Grapes & Gratification » που δραστηριοποιείται ανάμεσα στο Ηράκλειο και το χωριό [...]