μια σειρά από πληθωρικές Pentadrupel που αντλούν τον χαρακτήρα τους από ιδιαίτερες τεχνικές ζυθοποίησης και οινοποίησης ταυτόχρονα. Ένα sequence συλλεκτικών ζύθων περιορισμένης παραγωγής που [...]
Η Ανθολογία είναι μια σειρά ζύθων εμπνευσμένη από τα άνθη των λυκίσκων. Διαλέγουμε εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκων από όλο τον κόσμο και παρουσιάζουμε τα γευστικά και αρωματικά τους χαρακτηριστικά [...]
Mπύρα ή Freddo ? Freddo ή μπύρα ? Αντλώντας έμπνευση από την πλέον αγαπημένη, καλοκαιρινή συνήθεια των Ελλήνων φέρνουμε στο ποτήρι σου τον αγαπημένο σου καφέ freddo espresso
Το ιστορικό και πολυαγαπημένο Φιξ - Fix Cafe στο κέντρο του Ηρακλείου συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει μαζί μας με μια συλλεκτική μπύρα τύπου Wit που μαγειρέψαμε ομάδι ...
Δυο καστανόμαυρες μπύρες εμπνευσμένες από δυο γνώριμα δέντρα της Ελληνικής υπάιθρου, τη Χαρουπιά και τη Βελανιδιά, την ψυχή των οποίων και ενσαρκώνουν...
H " Συντεκνιά " στην Κρήτη φέρει ειδικό βάρος : Είναι η άγραφη, απαραβίαστη συμφωνία μεταξύ δύο μπιστικών φίλων που μέσω της βάπτισης ενός τέκνου επισφραγίζουν τη φιλία
H " Ανθολογία " είναι μια σειρά hoppy ζύθων εμπνευσμένης από τα άνθη των λυκίσκων. Επιλέγουμε εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου από όλο τον κόσμο και σας παρουσιάζουμε
H Lupulina είναι φάρμα παραγωγής βιολογικών λυκίσκων στη Γκιρόνα της Ισπανίας με την οποία μας συνδέουν στενοί δεσμοί φιλίας. Όταν λοιπόν μας έπεψαν πεσκέσι ολόφρεσκους λυκίσκους τύπου Cascade [...]
Από 12 έως 20 Οκτώβρη, η Κρήτη υποδέχεται 4ο εθνικές ομάδες και ορδές οπαδών στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου > Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο
Έχοντας πλέον το δικό μας ζυθοποιείο στην Κρήτη από το 2018, οι όροι αντιστρέφονται, και νομάδες ζυθοποιοί από το εξωτερικό έρχονται στο ζυθοποιείο μας για να μαγειρέψουν τη μπίρα τους στην Κρήτη
Μετα από δύο χρόνια γόνιμης επαγγελματικής συνεργασίας, η σχέση μας με το Κρητικό εστιατόριο Peskesi μετουσιώθηκε σε φιλία, προσφέροντας εύφορο έδαφος για την καρποφορία δύο συλλεκτικών ετικετών ...
Mε χαρά δώσαμε το παρόν στην 4η διοργάνωση ορειβατικού σκι Pierra Creta που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου 2019 στον Ψηλορείτη, κουβαλώντας στις αποσκευές μας 300 λίτρα της επίσημης [...]
O «Aνταγωνιστής» είναι το αντίπαλο δέος του «Πρωταγωνιστή», της κορυφαίας ελληνικής μπίρας βάσει της παγκόσμιας πλατφόρμας βαθμολόγησης του untappd ...
Kοιτώντας τις εναπομείνασες βύνες μετά από μια σειρά ζυθοποιήσεων, αναρωτηθήκαμε αν μπορούσαμε να ζυθοποιήσουμε μια νέα μπίρα με ότι είχε απομείνει ...
Η υπόσχεση μας γίνεται πράξη κυκλοφορώντας και επίσημα τη μπίρα που σκαρφάλωσε στην ψηλότερη κορφή της καρδιά σας, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στη Ζυθογνωσία ...
Ένα χρόνο μετά την παραγωγή της Virgin Batch επί Πολωνικού εδάφους, η ιστορία συνεχίζεται στην Κρήτη ζυθοποιώντας αυτή τη φορά παρέα τη συμβολικά πρώτη βρασιά του νέου μας ζυθοποιείου ανήμερα των [...]
Φιλοτεχνήσαμε τη μπίρα αυτή με ιδιαίτερη χαρά, αφενός γιατί επρόκειτο να την προσφέρουμε συμβολικά σε φίλους καλούς, αφετέρου γιατί συνεργαστήκαμε για τη δημιουργία της με φίλους καλούς ...
Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ξεθηκαρώσαμε το μαυρομάνικο μαχαίρι μας για να κόψουμε την κίτρινη κορδέλα εγκαινιάζοντας το νέο μας ζυθοποιείο στην Καλλιθέα Ηρακλείου
Η 1η παγκοσμίως μπίρα με χυμό άγουρων σταφυλιών, ζυθοποιημένη όπως ποιούσαν τη μπίρα πριν από 3000 χρόνια, έρχεται να εμπλουτίσει την πολυσυλλεκτική γκάμα της Σόλο και την παλέτα του ζυθόφιλου κοινό.
Η αίσθηση μούστου χρωματικά και η παχύρευστη, λασπώδης θωριά της δεν σου ξυπνούν αυτό που λέμε " έρωτας με την πρώτη ματιά " ... άσε που η θολούρα της παραμένει ο λόγος που η Νew England IPA [...]
Έχουμε καλούς φίλους σε όλο τον κόσμο, πόσο μάλλον στον τόπο μας. Όταν λοιπόν προτείναμε στον συντοπίτη Γιάννη Λιονάκη από την Κρητική Ζυθοποιία Χάρμα να "μαγειρέψουμε" μια μπίρα παρέα ...
Ποδαρικό στις αγορές του εξωτερικού με μια νέα συνεργασία που έρχεται από το Λουξεμβούργο. Η εταιρεία Humulus Et Fermentum – του πιστοποιημένου από την Ακαδημία Doemens, Βeer sommelier, [...]
Εκ φύσεως δημιουργική, ανήσυχη και ασυμβίβαστη , η Κρητική ζυθοποία Σόλο ταράζει τα νερά της εγχώριας ζυθοποιίας παρουσιάζοντας την πρώτη ελληνική μπίρα τύπου Gose ...
Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του μια ακόμη εποχιακή μπύρα της Κρητικής Σόλο που έρχεται, με τη γεμάτη γεύση της και τον αρωματικό, ανάλαφρο και ξεδιψαστικό της χαρακτήρα, να αναδείξει όλη [...]
Η πρώτη craft μπύρα από το Ηράκλειο της Κρήτης είναι γεγονός. Έρχεται στα ποτήρια μας από την εταιρεία » Grapes & Gratification » που δραστηριοποιείται ανάμεσα στο Ηράκλειο και το χωριό [...]