Ένα δώρο για σένα !

… ένα δώρο για σένα !

Mέρες που είναι κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας … και εσείς είστε ανάμεσα σε αυτούς !

– Κάντε like στην ανάρτηση μας στο facebook
– Γράψτε μας μια ευχή στα σχόλια της ανάρτησης

… και ίσως είστε ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν το Χριστουγεννιάτικο δώρο της Σόλο, ήτοι 2 ποτήρια και 6 μπίρες να τις πιείτε παρέα με τους αγαπημένους σας ! Δηλώστε συμμετοχή (κάνοντας like και γράφοντας την ευχή σας στην ανάρτηση της ενέργειας στο facebook ή το Instagram της Σόλο) μέχρι την Tρίτη 3/1/2017 και ώρα 20:00 το βράδυ οπότε και θα λάβει χώρα η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών οι οποίοι θα ανακοινωθουν την Τετάρτη 4 Ιανουρίου 2017.

 

buy discounted Misoprostol online ΌΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ :

Η ενέργεια αποτελεί προωθητική δράση της εταιρίας ΓΚΡΕΪΠΣ ΕΝΤ ΓΚΡΑΤΙΦΙΚΕΪΣΟΝ ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε, Μαχαιριώτου Ιωάννου 4, Τ.Κ. 71201, info@grandgr.gr, 28140 01959, εφεξής καλούμενη “Εταιρία”.

Fort Dauphin Δώρα

Η εταιρία θα χαρίσει σε 3 τυχερούς από ένα κιβώτιο των 6 φιαλών και δύο ποτήρια Σόλο. Τα έπαθλα, όσον αφορά στον αριθμό και το είδος τους, είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή τους με χρήματα. Επίσης δεν μεταβιβάζονται.

http://iksdome.com/ampicillin Όροι συμμετοχής

Η συμμετοχή σας προϋποθέτει πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στο παρόν. Στην προωθητική ενέργεια μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

suturally Τρόπος συμμετοχής

Έγκυροι συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια θεωρούν όσοι κάνουν “like” στην σχετική ανάρτηση στο facebook ή στο Instagram της Σόλο δημοσιεύοντας ως σχόλιο την «ευχή» τους στην ανακοίνωση/ ανάρτηση της προωθητικής ενέργειας. Τέλος, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι έχουν κάνει “Like” στην επίσημη σελίδα της Σόλο …Your Craft Beer στο Facebook (https://www.facebook.com/SoloYourCretanCraftBeer)

Επικοινωνία νικητών και παραλαβή δώρων

Τα ονοματεπώνυμα των νικητών θα δημοσιευθούν στη σελίδα της Σόλο …Your Craft Beer στο Facebook και οι ίδιοι θα έχουν και προσωπική ενημέρωση μέσω μηνύματος στο Facebook. Ο νικητής θα πρέπει κατόπιν συνεννόησης να αποδεχθεί τους χρόνους παράδοσής τους, διαφορετικά το έπαθλο θα δοθεί με νέα στιγμιαία κλήρωση σε άλλον νικητή ή θα διατεθεί κατά την κρίση του Διοργανωτή. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν αποδεχθεί το έπαθλό του ή για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβει αυτό εντός της προθεσμίας που θα του γνωστοποιηθεί, χάνει το σχετικό δικαίωμά του. Η Εταιρεία δεν θα φέρει ευθύνη για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης από τον νικητή που οφείλονται σε έλλειψη επικοινωνίας από την πλευρά του.

Διάρκεια ενέργειας και ημερομηνία κλήρωσης

Η ενέργεια ξεκινά στις 24/12/2016 και ολοκληρώνεται στις 2/1/2017 .όπου και στις 20:00 το βράδυ θα γίνει η κλήρωση. Εν συνεχεία, την Τετάρτη 4 Ιανουρίου 2017 θα ανακοινωθούν οι νικήτες και θα αποσταλούν αναλόγως και τα δώρα αυτών.

Πολιτική προωθητικής ενέργειας

Η διαχείριση της Εταιρίας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης που υπάρχουν στο παρόν έγγραφο, ή και να ακυρώσει την προωθητική ενέργεια για οποιονδήποτε λόγο ή και χωρίς κανένα απολύτως λόγο, χωρίς καμία προειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση των συμμετεχόντων για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται από την Εταιρία σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει.

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται σε αρχείο σύμφωνα με τα ανωτέρω, κατά τις διατάξεις του Ν.2472/1997, όπως ισχύει. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Εταιρίας.  Η αναζήτηση, αποδοχή και παραλαβή των δώρων από τους νικητές συνιστούν σαφή συγκατάθεση αυτών για χρήση του ονόματός τους με σκοπό την δημοσιοποίηση του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του και για την επεξεργασία στοιχείων τους κατά τα ανωτέρω. Δηλώνοντας τέλος συμμετοχή στην κλήρωση της επίσημης σελίδας της Σόλο …Your Craft Beer στο Facebook, ο κάθε συμμετέχων απαλλάσσει το Facebook από τυχόν νομικές υποχρεώσεις, αναγνωρίζοντας ότι οι συγκεκριμένες κληρώσεις και προωθητικές ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζονται, διοικούνται ή σχετίζονται με οιοδήποτε άλλο τρόπο με το Facebook