ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ IMPERIAL PILSNER

Έχουμε καλούς φίλους σε όλο τον κόσμο, πόσο μάλλον στον τόπο μας. Όταν λοιπόν προτείναμε στον συντοπίτη Γιάννη Λιονάκη από την Κρητική Ζυθοποιία Χάρμα να «μαγειρέψουμε» μια μπίρα παρέα, η θετική του ανταπόκριση ήταν άμεση …

Σε μια συνεργασία μεταξύ δύο είναι πρώτα από όλα σημαντικό να βρεθεί ο κοινός παρονομαστής. Η συγκεκριμένη λοιπόν συνεργασία βασίστηκε στον εξής απλό συλλογισμό: H Χάρμα φτιάχνει ως επί το πλείστον Lager ενώ η Σόλο Ale με πληθώρα λυκίσκων. Πως θα παντρεύαμε αυτά τα δύο? Μα ασφαλώς με μία buy Pregabalin Imperial pilsner. Μία μπίρα ολότελα καθαρή, πολύπλοκη και αρμονική, με έντονο σώμα, 9 ½ % αλκοόλ, γλυκοπικρόξινες “αποχρώσεις” και μακράς διαρκείας επίγευση.

Η «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ» όπως την αποκαλούμε μεταξύ μας, είναι ένα καλό παράδειγμα του πόσο καλό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα όταν δύο μυαλά συνεισφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό προς την επίτευξη ενός αμοιβαίου σκοπού. Όπως λέει και το ρητό «Κανένας δεν είναι τέλειος … αλλά μια ομάδα μπορεί να είναι». Εν κατακλείδι και με αφορμή αυτή τη συνεργασία θα θέλαμε να παροτρύνουμε την ελληνική craft σκηνή να επιδιώξει ανάλογες συνεργασίες. Μέσα από την συνεργασία και την ομαδική δουλειά μπορούμε να κάνουμε την craft σκηνή καλύτερη και κυρίως πιότερο ενδιαφέρουσα προσφέροντας στους λάτρεις της craft μπίρας περισσότερες μεγάλες στιγμές με ολοένα πιο ενδιαφέρουσες βρασιές αλλά και τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το αποτέλεσμα ανάλογων πειραματισμών. ‘Αλλωστε η ιδέα της συνεργασίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας ενός αυθεντικού craft ζυθοποιού. Στην υγειά σας λοιπόν !

Σολο travels around Greece through a series of ” Meet & taste ” events.