Solosocca

Από 12 έως 20 Οκτώβρη, η Κρήτη υποδέχεται 4ο εθνικές ομάδες και ορδές οπαδών στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου > Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο από το International Socca Federation με τηλεοπτική προβολή σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου. Ως τοπική ζυθοποιία με οικουμενικό προσανατολισμό δημιουργήσαμε την επίσημη μπίρα της παγκόσμιας αυτής γιορτής που φέρνει κοντα του απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου με τις αληθινές του αξίες : Παιδικές μνήμες, όνειρα, φιλία, ομαδικότητα, χαρές και λύπες συνθέτουν την ουσιαστική μαγεία του δημοφιλέστερου σπορ στον κόσμο, όπως αυτό γεννήθηκε στις γειτονιές …

From 12 till 20 of October Crete hosts one of the greatest sport events of the last decade in Greece ! 40 national football teams and thousands of fans arrive in Rethymno – Crete for Socca world cup 2019 that will be broadcasted from more than 60 TV channels across the world ! As a local brewery with international scope we proudly present the official beer of this global celebration that brings together all the football fans with the true spirit of football : Childhood memories, teamwork, dreams, friendship, joy and sadness all come in one, composing the real magic of the most popular sport on earth, as it was born in the neighborhoods. These are the values we want to share with you …

 

solo socca world cup official beer contest
solo socca world cup official beer contest

Η « Σόλο socca world cup » είναι μια περιορισμένης παραγωγής μπύρα που ζυθοποιήσαμε αποκλειστικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μίνι ποδοσφαίρου κατα την διάρκεια του οποίου θα κυκλοφορήσει σε μόλις 4500 συλλεκτικές φιάλες. Πρόκειται για μια ολόφρεσκη, αφλιτράριστη και απαστερίωτη δροσιστική μπύρα τύπου Pale Ale με αρωματικές νότες ζουμερών εσπεριδοειδών και πεύκου, ήπια πικράδα και 5% αλκοόλ. Η διανομή της περιορίζεται σε επιλεγμένα σημεία της πόλης του Ρεθύμνου και της υπόλοιπης Κρήτης, λίστα των οποίων ακολουθεί παρακάτω. Η απόλαυση της συνοδεύεται από τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμό με συλλεκτικά δώρα από τη Σόλο και το Socca world cup : Πιο συγκεκριμένα 12 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα απο τα παρακάτω δώρα :

 1. Δωρεάν ξενάγηση και εμπειρία ζυθογευσίας για 3 άτομα στο επισκέψιμο ζυθοποιείο μας στο Ηράκλειο (3 τυχεροί)
 2. Το επίσημο t shirt της Σόλο (3 τυχεροί)
 3. Την επίσημη φανέλα της Ελληνικής ομάδας Mini football (3 τυχεροί)
 4. Την επίσημη μπάλα του Socca world cup 2019 (3 τυχεροί)

Για να συμμετέχετε :

– Δημοσιεύστε μια φωτογραφία της φιάλης της επίσημης μπύρας του αγώνα στα social media με hashtag #solosocca
– Αναφέρετε στο κείμενο πoιο από τα 4 παραπάνω δώρα επιθυμείτε 
 

Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες λάβουν χώρα εώς και την Κυριακή 20.10.2019 και ώρα 12:00 το βράδυ ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν δημοσίως εώς την Τετάρτη 23.10.2019

« Σόλο socca world cup » is a limited edition Ale we ‘ve brewed exclusively for Socca world cup 2019 ! A super fresh and ultra refreshing Pale Ale with notes of juicy citrus fruits and pine, mild bitterness and 5% alcohol … available now in selected spots of Rethymno – and around – a list of which you can find below. More than a wonderful brew to get in the celebration mood of Socca world cup, the official beer of the cup provides you with the chance to win collectible prizes from Solo cretan craft brewery ans Socca world cup through a contest : In fact 12 lucky ones will win one of the following :

 1. A free brewery tour along with beer tasting experience for 3 persons in our Heraklion based brewery (3 winners)
 2. The official Σόλο T shirt (3 winners)
 3. The official Shirt of the Greek minifootbal team (3 winners)
 4. Τhe official ball of Socca world cup 2019 (3 winners)

Here is what you have to do to enter the contest :

– Post a photo of the official beer bottle on social media with hashtag #solosocca
– Mention in the text which of the 4 prizes you wish to win 
 

Valid participations will be considered the ones that will take place until 20.10.2019 midnight and the 12 winners will be announced publicly through our social media until 23.10.2019

solo socca world cup point of sale official beer cretan craft beer

order Pregabalin online ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ / OFFICIAL SPOTS OF SALE

 1. CAVA KAVROULAKIS, Machis Kritis 128, Rethymno (Main Distributor)
 2. S/M ΚOTZAMPASAKIS, Sofokli Venizelou 2, Rethymno
 3. TAKIS PLACE beer bar, Sofokli Venizelou 48, Rethymno
 4. BRICK’S craft beer bar, Eleutheriou Venizelou 41, Rethymno
 5. CALCETTO, Kastellakia, Rethymno
 6. ΒILLIA’S, Gerakari 15o, Rethymno
 7. DAY NIGHT, Eleutheriou Venizelou 26, Rethymno
 8. KANDAYLOS, M. Portaliou 27, Rethymno
 9. PIZZA DI NAPOLI, Machis Potamon, Rethymno
 10. GREEN LOVE, Eleutheriou Venizelou 14, Rethymno
 11. CHAPLINS PUB, Eleutheriou Venizelou 52, Rethymno
 12. MACHU PICCHU, Hatzidaki Georgiou 2, Rethymno
 13. FYNTANI, Nikifororou Foka 94, Rethymno
 14. PAGLIACCIO, Eleutheriou Venizelou 64, Rethymno
 15. ESTRELLA, Eleutheriou Venizelou 8, Rethymno
 16. LIVING ROOM cafe, Eleutheriou Venizelou 64, Rethymno
 17. NUVEL, Nearchou 47, Rethymno
 18. STORE 311, Eleutheriou Venizelou 73, Rethymno
 19. AGRIMIA, Titou Petichaki 23, Rethymno
 20. PEPERONCINO, Eleutheriou Venizelou 64, Rethymno
 21. CROP, Aretousas 4, Heraklion

More spots coming soon …

everyplace ΌΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η ενέργεια αποτελεί προωθητική δράση της εταιρίας ΓΚΡΕΪΠΣ ΕΝΤ ΓΚΡΑΤΙΦΙΚΕΪΣΟΝ ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε, Κουντουριώτη 35, Τ.Κ. 71601, info@solobeer.gr, +30.2811750209 , εφεξής καλούμενη “Εταιρία”.

ruthfully Δώρα

Τα έπαθλα, όσον αφορά στον αριθμό και το είδος τους, είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή τους με χρήματα. Επίσης δεν μεταβιβάζονται.

buy modafinil uk 2018 Όροι συμμετοχής

Η συμμετοχή σας προϋποθέτει πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στο παρόν. Στην προωθητική ενέργεια μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 21 – 0 έτος της ηλικίας τους.

Τρόπος συμμετοχής

Έγκυροι συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια θεωρούνται όσοι δημοσιεύσουν μια φωτογραφία της επίσημης μπύρας (φιάλης) του αγώνα στις πλατφόρμες του facebook, instagram ή Twitter συνοδεύοντας τη σχετική ανάρτηση με το hashtag #solosocca αναφέροντας στην ανάρτηση το δώρο που θα επιθυμούσαν. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι έχουν κάνει “Like” στην επίσημη σελίδα της Σόλο …Your Craft Beer στο Facebook (https://www.facebook.com/SoloYourCretanCraftBeer) ή «follow» στην επίσημη σελίδα της Σόλο …Your Craft Beer στο Instagram (@solocretancraftbeer) ή το twitter (@solo_craft_beer)

Επικοινωνία νικητών και παραλαβή δώρων

Τα ονοματεπώνυμα των νικητών θα δημοσιευθούν στους ανωτέρω επίσημους λογαριασμούς social media της εταιρείας και οι ίδιοι θα έχουν και προσωπική ενημέρωση μέσω προσωπικού μηνύματος στην αναλογη πλατφόρμα όπου έχουν κάνει την ανάρτηση. Ο νικητής θα πρέπει κατόπιν συνεννόησης να αποδεχθεί τους χρόνους παράδοσής τους, διαφορετικά το έπαθλο θα δοθεί με νέα στιγμιαία κλήρωση σε άλλον νικητή ή θα διατεθεί κατά την κρίση του Διοργανωτή. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν αποδεχθεί το έπαθλό του ή για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβει αυτό εντός της προθεσμίας που θα του γνωστοποιηθεί, χάνει το σχετικό δικαίωμά του. Η Εταιρεία δεν θα φέρει ευθύνη για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης από τον νικητή που οφείλονται σε έλλειψη επικοινωνίας από την πλευρά του.

Διάρκεια ενέργειας και ημερομηνία κλήρωσης

Η ενέργεια ξεκινά στις 10/10/2019 και ολοκληρώνεται στις 20/10/2019 όπου στις 20:00 το βράδυ θα γίνει η κλήρωση. Εν συνεχεία εως την Τετάρτη 23 /10 /2019 θα ανακοινωθούν οι νικήτες και θα αποσταλούν αναλόγως και τα δώρα αυτών.

Πολιτική προωθητικής ενέργειας

Η διαχείριση της Εταιρίας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης που υπάρχουν στο παρόν έγγραφο, ή και να ακυρώσει την προωθητική ενέργεια για οποιονδήποτε λόγο και οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση εφόσον το κρίνει απαραίτητο. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση των συμμετεχόντων για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται από την Εταιρία σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει.

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται σε αρχείο σύμφωνα με τα ανωτέρω, κατά τις διατάξεις του Ν.2472/1997, όπως ισχύει. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Εταιρίας.  Η αναζήτηση, αποδοχή και παραλαβή των δώρων από τους νικητές συνιστούν σαφή συγκατάθεση αυτών για χρήση του ονόματός τους με σκοπό την δημοσιοποίηση του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του και για την επεξεργασία στοιχείων τους κατά τα ανωτέρω. Δηλώνοντας τέλος συμμετοχή στην κλήρωση της επίσημης σελίδας της Σόλο …Your Craft Beer στο Facebook, ο κάθε συμμετέχων απαλλάσσει το Facebook από τυχόν νομικές υποχρεώσεις, αναγνωρίζοντας ότι οι συγκεκριμένες κληρώσεις και προωθητικές ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζονται, διοικούνται ή σχετίζονται με οιοδήποτε άλλο τρόπο με το Facebook